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Excitotoxins / Russell L. Blaylock
Titre : Excitotoxins : The Taste that Kills Type de document : texte imprimé Auteurs : Russell L. Blaylock, Auteur Editeur : Health Press Année de publication : 1997 Importance : 297 p. Format : 23 cm. x 15 cm. ISBN/ISSN/EAN : 978-0-929173-25-2 Langues : Anglais (eng) Catégories : Alimentation
Alimentation:Additif alimentaireMots-clés : Santé - Alimentation - Additifs alimentaires - Cerveau - Maladies neurodégénératives - Alzheimer Index. décimale : 124 Pollutions alimentaires et détoxication Résumé : Excitotoxin: a substance added to foods and beverages that literally stimulates neurons to death, causing brain damage of varying degrees. This book is a valuable contribution to the understanding of the brain, and the need to protect it from assaults that result in various health problems and diseases. En vente au Centre : Non Excitotoxins : The Taste that Kills [texte imprimé] / Russell L. Blaylock, Auteur . - Health Press, 1997 . - 297 p. ; 23 cm. x 15 cm.
ISBN : 978-0-929173-25-2
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Alimentation
Alimentation:Additif alimentaireMots-clés : Santé - Alimentation - Additifs alimentaires - Cerveau - Maladies neurodégénératives - Alzheimer Index. décimale : 124 Pollutions alimentaires et détoxication Résumé : Excitotoxin: a substance added to foods and beverages that literally stimulates neurons to death, causing brain damage of varying degrees. This book is a valuable contribution to the understanding of the brain, and the need to protect it from assaults that result in various health problems and diseases. En vente au Centre : Non Exemplaires
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